Verwarming

Gasketel

Wij hebben 25 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van gasketels in zowel nieuwbouw als renovaties. Goed dimensioneren van een Cv-installatie is zeer belangrijk zeker met de stijgende prijzen van gas. Duurzaamheid en kwaliteit zijn zeer belangrijk in de keuze voor een gasketel daarom zijn wij al 20 jaar selectdealer bij ATAG.

Warmtepomp

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen wij zijn gespecialiseerd in geothermische warmtepompen met een verticale captatie. Door middel van een grondboring halen we energie uit de aarde. Met dit type warmtepomp kunnen we de woning ook koelen. Naast een verticale captatie is ook een horizontale captatie mogelijk door middel van geolussen. Hiervoor is er meer oppervlakte nodig maar contacteer ons gerust dan kijken we of dit bij u past. Ook plaatsen wij lucht-water warmtepomp dit type warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht. Om dit te realiseren werken we samen met de merken Thermia en Atag.

HYbride systemen

Hybride system worden vooral gebruikt in renovaties maar kan ook toegepast worden in nieuwbouwwoningen hier onderscheiden we 2 groepen. Het zonnegascombi systeem is een hybride cv-ketel die zonne-energie gebruikt voor verwarming en warm water met zeer grote tapwaterprestaties. Hybride warmtepomp dit is een veelzijdige warmtepomp die gecombineerd kan worden met een Cv-ketel. Zo kan je verwarmen, koelen en door het gebruik van de doorstromer functie van de gasketel heb je onmiddelijk warm water.

Zonneboiler en warmtepompboiler

De zonneboiler de oplossing waarbij zonnecollectoren het warm water voor uw sanitair verwarmen al dan niet met bijverwarming op gas. Met een warmtepomp boiler kan je de warmte uit de circulatielucht of buitenlicht gebruiken om zo het warm water in een boiler op te warmen. De werking van dit systeem is gelijkaardig aan deze van een lucht-water warmtepomp.